Ελλάδα

Λάρισα – Γεραπετρίτης σε δημοσιογράφους: «Τηλεδιοίκηση είναι αυτό!»

Ο εκνευρισμός και η αμηχανία του υπουργού δεν μπορεί να κρυφτεί στα βίντεο που κατέγραψαν τοπικά μέσα ενημέρωσης

Parallaxi
λάρισα-γεραπετρίτης-σε-δημοσιογράφ-1000821
Parallaxi

Να αποφύγει ένα ακόμα φιάσκο όπως αυτό του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου (δείτε ΕΔΩ) επιχείρησε από το σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο εκνευρισμός και η αμηχανία του υπουργού δεν μπορεί να κρυφτεί στα βίντεο που κατέγραψαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα όταν δημοσιογράφος έκανε το… λάθος να ρωτήσει «το ανθρώπινο αυτό λάθος θα μπορούσε να διορθωθεί αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που έχει πάψει να λειτουργεί από το 2019;», ο Γιώργος Γεραπετρίτης εκνευρισμένος και κουνώντας το χέρι είπε σε έντονο τόνο «τηλεδιοίκηση είναι αυτό κύριε!».

Νωρίτερα, ο κ. Γεραπετρίτης ξεκαθάρισε πως θέλει τους δημοσιογράφους θεατές λέγοντας πως δεν είναι συνέντευξη Τύπου για να ρωτούν ό,τι θέλουν.

«Δεν είναι συνέντευξη Τύπου. Δηλώσεις θα κάνουμε αλλά δεν πρόκειται… Συνεντεύξεις Τύπου, ενημερώνω τους αρμοδίους συναδέλφους σας στο υπουργείο Μεταφορών πάρα πολύ τακτικά. Οπότε γίνονται ενημερώσεις. Εδώ βρισκόμαστε για να δούμε την πρόοδο των έργων», ανέφερε.

Πιστός στις προσπάθειες της κυβέρνησης να δημιουργήσει σύγχυση μεταξύ τηλεδιοίκησης και τοπικού ελέγχου δήλωσε ότι «τηλεδιοίκηση σημαίνει δύο πράγματα, δε μπορώ να το ξαναπώ, σημαίνει δυνατότητα αυτόματης χάραξης και σημαίνει ότι είναι δυνατό να δεις πάνω στον πίνακα την τροχιά του τρένου».

Πηγη – ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα