Ελλάδα

Λατινοπούλου: Νοσηρές μειοψηφίες οι γυναίκες που έχουν τρίχες, ραγάδες και το προβάλουν

Σάλος με την πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης που... ενοχλείται από την προσπάθεια επιβολής, όπως λέει, ενός νέου προτύπου ομορφιάς.

Parallaxi
λατινοπούλου-νοσηρές-μειοψηφίες-οι-γ-767233
Parallaxi

Η γνωστή πλέον για τις εμπρηστικές της τοποθετήσεις, Αφροδίτη Λατινοπούλου, «χτύπησε» ξανά.

Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρο της γυναίκες που προβάλουν αξύριστα σημεία του σώματος τους, ενώ επέκρινε και το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες επιλέγουν να ντυθούν ή να βαφτούν όπως μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στο βίντεο το εξής: «Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

Ακόμα, η ίδια έκανε λόγο για «ένα νέο “πρότυπο” ομορφιάς» το οποίο επιχειρείται να επιβληθεί και τόνισε πως όλο αυτό «δεν είναι φυσιολογικό», χαρακτηρίζοντας αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων ως «νοσηρές μειοψηφίες».

Επίσης, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επεσήμανε πως οι άνδρες έρχονται πιο κοντά αισθητικά στις γυναίκες και το αντίστροφο και πρόσθεσε: «Μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς ούτε το φυσιολογικό, το οποίο έχουμε μάθει έως τώρα όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει η “εξέλιξη” διότι σε καμία περίπτωση αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι η εποχή των σπηλαίων!».

Οργή στο Twitter

https://twitter.com/Mariza05796146/status/1399483196467728386

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα