Featured

I love this job: Χρήστος Κυριακίδης – Συνεργείο Αυτοκινήτων

"Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει"

Νίκος Γκάγιας
i-love-this-job-χρήστος-κυριακίδης-συνεργείο-αυ-734585
Νίκος Γκάγιας

Εικόνες: Μάριος Δαδούδης

“Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει”

Είναι πραγματικά συγκινητικό να γνωρίζεις ανθρώπους και να τους ακούς να μιλούν με πάθος για την δουλειά τους. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Χρήστος Κυριακίδης, ο οποίος είναι υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης και στο δικό του συνεργείο.

Η Parallaxi συνάντησε τον Χρήστο, ο οποίος μας μίλησε για την καθημερινότητα της εργασίας του, πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί αλλά και για το πόσο αγαπάει την δουλειά του.

Περιγράφοντας μία τυπική μέρα του, ο κ. Κυριακίδης αναφέρει: “Σηκώνομαι στις 08:00. Στις 08:30 είμαι στη δουλειά, από την οποία σχολάω στις 18:00. Έπειτα συνεχίζω στο άλλο συνεργείο, από το οποίο σχολάω μόλις τελειώσει η δουλειά. Εργάζομαι καθημερινά εκτός Κυριακής”.

Ο Χρήστος είναι από τις περιπτώσεις που δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σε κάποια άλλη δουλειά. “Ήταν η πρώτη μου επιλογή λόγω του πατέρα μου” αναφέρει, ενώ συμπληρώνει “Δουλεύω από πολύ μικρός, στη συνέχεια πήγα σε ΙΕΚ, από όπου και αποφοίτησα και εκ τότε εργάζομαι.”

Ο κ. Κυριακίδης μιλώντας για τις οικονομικές απολαβές αναφέρει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια των χρόνων και πως οι αμοιβές είναι σαφώς χαμηλότερες.

Μιλώντας για την αντιμετώπιση που δέχεται όταν μιλάει για το επάγγελμα του, επισημαίνει πως υπάρχουν σχόλια, όμως δεν τον αφορούν.

Καταλήγοντας, στο πως νιώθει όταν γυρνάει στο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα εργασίας, ο ίδιος αναφέρει:

“Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει”

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα