Ελλάδα

Λοβέρδος: Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το ΠΑΣΟΚ με σύμβολο τον πράσινο ήλιο

Διευκρίνισε ότι θα πρόκειται για το «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα».

Parallaxi
λοβέρδος-ανακοινώνω-την-υποψηφιότητ-429435
Parallaxi

Τη διακήρυξή του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, θα παρουσιάσει το απόγευμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως δήλωσε στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, αυτό που θα προτείνει είναι «ΠΑΣΟΚ με σύμβολο τον πράσινο ήλιο», δηλαδή το ιστορικό σύμβολο του κόμματος.

«Το απόγευμα θα κάνω την έναρξη της διαβούλευσης για την υποψηφιότητά του με μία διακήρυξη. Η διαβούλευση θα κρατήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και θα αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος», δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Εγώ λέω τι πιστεύω για την Ελλάδα και το κόμμα, από το όνομά του μέχρι τις βασικές του πολιτικές, κι από κει και πέρα ανοίγω μια πλατφόρμα, το όνομα της οποίας θα το ανακοινώσω το βράδυ. Ο καθένας μπορεί να στείλει εκεί τις απόψεις του, ώστε να μορφώσω τον Σεπτέμβριο το τελικό κείμενο της διακήρυξης της υποψηφιότητάς μου», υπογράμμισε.

Ο ίδιος επισήμανε πως ένα κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου κι έκανε την πορεία που έκανε για το καλό της Ελλάδας, δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα κόμμα που ίδρυσαν άνθρωποι που έφυγαν κι αναφέρθηκε ονομαστικά στους «Θεοδωράκη, Ραγκούση, Θεοχαρόπουλο».

Διευκρίνισε ότι θα πρόκειται για το «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα» και δεν θα είναι «αντιπολίτευση του 20ου αιώνα».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, τόνισε πως «το καλοκαίρι, όπως το είχα προβλέψει, θα πάει ήρεμα. Αποφάσισαν ένα μορατόριουμ. Ο Τσαβούσογλου στη Θράκη τους είπε «ήρεμα το καλοκαίρι, από Σεπτέμβριο βλέπουμε». Το μορατόριουμ δηλαδή αφορά το θέρος. Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί και την Ελλάδα για μια επίδειξη διαλλακτικότητας».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα