Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση 2 ανδρών στον Κορυδαλλό

Όπως όλα δείχνουν το διπλό φονικό είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Parallaxi
μαφιόζικη-εκτέλεση-2-ανδρών-στον-κορυδ-1014963
Parallaxi

Μαφιόζικο χτύπημα με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες «γάζωσαν» με καλάσνικοφ έναν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ νεκρός από πυροβολισμούς βρέθηκε και ο γαμπρός του, στο υπόγειο της πολυκατοικίας, μπροστά από την οποία ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο.

Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 23:00 χθες Τετάρτη με θύματα δύο άντρες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στη συμβολή της με τη Δωδεκάτης στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν έναν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις, βρήκαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η διπλή δολοφονία παραπέμπει ευθέως σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ όχημα να καίγεται, το οποίο μάλλον σχετίζεται με το αιματηρό περιστατικό.

Συμβόλαιο θανάτου και οι σχέσεις με τη Greek Mafia Όπως όλα δείχνουν το διπλό φονικό είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Τα δύο θύματα είχαν βαρύ ποινικό μητρώο, καθώς κατά το παρελθόν είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών, προστασίας μαγαζιών αλλά και σε εκτελέσεις ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Είχαν σχέσεις με την Greek Mafia, με έναν εκ των δύονα ήταν το δεξί χέρι του αρχηγού της ελληνικής μαφίας που είχε εκτελεστεί πριν από κάποια χρόνια. Σύμφωνα δε με πληροφορίες από το Mega ήταν σωματοφύλακας ενός που είχε εκτελεστεί πριν από 1,5 χρόνοo στα Δερβενοχώρια.

Επίσης, ένας εκ των δύο είχε συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυρπόλησαν το όχημα με το οποίο πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση. Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στην εθνική οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά να φλέγεται.

Πηγή: skai.gr/ ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα