Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρο αντίο στο Wimbledon

Στο δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία της τενίστριας.

Parallaxi
μαρία-σάκκαρη-πρόωρο-αντίο-στο-wimbledon-780712
Parallaxi

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Σέλμπι Ρότζερς και έτσι η πορεία της στο Wimbledon ολοκληρώθηκε στο δεύτερο γύρο.

Ο αγώνας άρχισε το βράδυ της Τετάρτης με την Αμερικανίδα να κατακτά το πρώτο σετ με 7-5, αλλά στη συνέχεια διακόπηκε αφού ο φωτισμός δεν ήταν αρκετός για να συνεχιστεί, όπως αναφέρει το sport24.gr

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο τενίστριες μπήκαν ξανά στο κορτ για να δώσουν συνέχεια στη μονομαχία τους. Ωστόσο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι δύο τους κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 3-3. Στο έβδομο game η Ρότζερς έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-3.

Η Σάκκαρη με την πλάτη στον τοίχο σέρβιρε στη συνέχεια για να μείνει ζωντανή στο ματς. Η Σακ προηγήθηκε με 40-0, αλλά η Ρότζερς έφερε το game στα ίσα. Τελικά η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της για να μειώσει σε 5-4.

Η Αμερικανίδα, η οποία από την αρχή του 2ου set βρήκε ρυθμό στο service της, κατάφερε να κλείσει το ματς παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καζάκα Ελεάνα Ριμπάκινα.

Με πληροφορίες από news247.gr / sport24.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα