Top

Mάρτυρας για βιασμό στα Πετράλωνα: Ήταν ταλαιπωρημένη, χτυπημένη, τρομαγμένη

Όσα είπε ο μάρτυρας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Parallaxi
mάρτυρας-για-βιασμό-στα-πετράλωνα-ήταν-524025
Parallaxi
police_cop_police_uniforms_police_uniform_guard_watch_police_officers_handcuffs-χειροπεδες
Εικόνα Αρχείου

Συνεχίζονται οι έρευνες προς εντοπισμό άνδρα (και πιθανώς και δεύτερου δράστη) που φέρεται να βίασε και να ξυλοκόπησε 50χρονη γυναίκα, φυλακίζοντάς τη σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Άνδρας που έσπευσε να βοηθήσει την γυναίκα, δήλωσε στον Ant1 πως ο φερόμενος δράστης βγήκε από το διαμέρισμα του, άρπαξε την 50χρονη και την έσυρε στο διαμέρισμά του.

Κατά τον ίδιο μάρτυρα, η γυναίκα πέρασε από το μπαλκόνι σε διπλανό διαμέρισμα όπου άρχισε να φωνάζει.

«Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη, τρομαγμένη, το μόνο που ζήτησε ήταν βοήθεια. Σε εμένα είπε “βοήθεια, σώσε με”, ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε “με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ”», είπε ο μάρτυρας.

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα», συμπλήρωσε.

«Ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο Γενικό Κρατικό, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά», δήλωσε ακόμη.

Mε πληροφορίες από Ant1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα