Ελλάδα

Μάξιμος Σαράφης: «Μου έφαγε 150.000 ευρώ» – Όσα λέει ένα από τα θύματά του

Του έταξε ότι μπορεί να του εξασφαλίσει δάνειο - Δείτε βίντεο

Parallaxi
μάξιμος-σαράφης-μου-έφαγε-150-000-ευρώ-ό-787523
Parallaxi

Του έταξε ότι μπορεί να του εξασφαλίσει δάνειο, παίρνοντάς του 150.000 ευρώ. Αυτό το θύμα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρηματίες, καταγγέλλει τα όσα έζησε από τον «Μάξιμο Σαράφη».

Μιλώντας στο MEGA, λέει ότι ήρθε σε επαφή με τον «Μάξιμο Σαράφη» μέσω ενός φίλου του.

«Εμάς, μας τον συνέστησε ένας ντόπιος από εδώ Κρητικός, με τον οποίο γνωριζόμαστε 40 χρόνια. Αυτός ο ντόπιος ο φίλος 40 χρόνια, είχαμε συναντηθεί στο σπίτι του και λέγαμε διάφορα επαγγελματικά. Μου λέει ‘εγώ μπορώ να βοηθήσω’. Εντάξει του λέω αφού μπορείς, να βοηθήσεις.

Και με συνέδεσε (με τον ‘Μάξιμο Σαράφη’) και βγήκα πάνω τον Μάρτιο του 2022 και ήπιαμε καφέ στο Κολωνάκι. Λέω στον ‘Μάξιμο Σαράφη’ το ψευδώνυμο και τον Κρητικό… Τους λέω, γιατί μου έλεγαν για εκατομμύρια σε δύο μήνες, μου λέει το μάξιμουμ τρεις μήνες θα πάρεις τα χρήματα. Χρειαζόμαστε ένα business plan και λέω και στους δύο, αν πάει καλά η δουλειά θα σας ευλογώ σε όλη μου τη ζωή, αλλά αν με παίξετε θα σας μαυρίσω».

«Μου έφαγε 150.000 ευρώ»

Μετά τη συνάντηση το θύμα έδωσε όπως λέει, 150.000 ευρώ.

«Μου έταζε δάνεια με ευνοϊκούς όρους. Υπάρχει ένας φάκελος 10 εκατοστά πάχος, τον αφήσαμε στο μέγαρο της ασφάλειας Ηρακλείου μαζί με την καταγγελία που κάναμε.

Τον είχα συναντήσει 3 – 4 – 5 φορές γιατί υπογράφαμε χαρτιά μαζί με τον γιο μου. Χαμογελαστός, ήρεμος, έδειχνε σιγουριά. Μου ‘έφαγε’ 150.000 ευρώ, χωρίς την ψυχική οδύνη που δε λογαριάζεται, αλλά ο Κρητικός μου πήρε και άλλα 30.000 νωρίτερα, ξεγελώντας με».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα