Διεθνή

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Οι θεατές θα πρέπει να δείξουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση ότι έχουν βρεθεί αρνητικοί 48 ώρες πριν από την είσοδό τους.

Parallaxi
με-πιστοποιητικό-εμβολιασμού-στο-φεσ-805785
Parallaxi
Εικόνα ΑΠΕ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο θα απαιτήσει από τους συμμετέχοντες να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Αστέρες, στελέχη του Χόλιγουντ, δημοσιογράφοι ή άλλοι καλεσμένοι που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ COVID-19 που θα διενεργείται δύο ημέρες πριν από την είσοδό τους σε οποιοδήποτε χώρο του Φεστιβάλ στην πόλη του Καναδά. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί εντολή να φορούν μάσκα.

«Το προσωπικό του Φεστιβάλ, οι θεατές και οι επισκέπτες που εισέρχονται σε χώρους του #TIFF21 από τις 9 έως τις 18 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να δείξουν είτε πιστοποιητικό που να βεβαιώνει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19 ή βεβαίωση ότι έχουν βρεθεί αρνητικοί στην COVID-19, 48 ώρες πριν από την είσοδό τους σε οποιονδήποτε χώρο του TIFF» αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα