Μεγάλη φωτιά στον Υμμητό-Οι φλόγες στην Παιανία

Το στοίχημα είναι να μην μπει η φωτιά στο δάσος της Καισαριανής» δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Parallaxi
μεγάλη-φωτιά-στον-υμμητό-οι-φλόγες-στη-475558
Parallaxi

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στην Παιανία, περίπου στις 3 και 16 τη νύχτα, στους πρόποδες του Υμηττού. Πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις εξαιτίας των ανέμων, έφτασε έως τις κεραίες στον Υμηττό. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και ενισχύονται συνεχώς ενώ Το στοίχημα είναι να μην μπει η φωτιά στο δάσος της Καισαριανής δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής. Ζημιές υπήρξαν σε τέσσερα σπίτια στην Παιανία.

“Καλύτερη εικόνα” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Περιπολικά ειδοποίησαν τους πολίτες να φύγουν προληπτικά από τα σπίτια τους στην Παιανία.

Από την πρώτη στιγμή διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από την αστυνομία στην οδό Ιονίου, ενώ λίγο αργότερα διακόπηκε επίσης η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στη λεωφόρο Κατεχάκη, από το ύψος της οδού Πίνδου έως και Σακέτα, καθώς και στην Αττική Οδό, στο ύψος της εξόδου για Καισαριανή.Άνοιξε σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το τμήμα της Αττικής Οδού προς Καισαριανή και η λεωφόρος Κατεχάκη-Αλίμου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων λόγω της πυρκαγιάς στον Υμηττό. Πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, αλλά στις διασταυρώσεις υπάρχουν παντού τροχονόμοι

Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με τη συνδρομή της Αστυνομίας εκκενώθηκαν σπίτια στην Παιανία προληπτικάΣε πλήρη ανάπτυξη είναι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, που έχουν κηρυχθεί σε γενική επιφυλακή στην Αττική και μερική στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ επιχειρούν κανονικά όλα τα εναέρια μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Υμηττό.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα