Ελλάδα

Μεγάλη κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ-Η ανάρτηση Πολάκη

Τι απάντησε ο Παύλος Πολάκης στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Parallaxi
μεγάλη-κόντρα-στον-συριζα-για-την-ερτ-η-491487
Parallaxi

Μια σειρά από αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου σχετικά με την ΕΡΤ, με τον Παύλο Πολάκη να παρεμβαίνει τώρα στη δημόσια συζήτηση για το θέμα.

Συγκεκριμένα, μετά τους Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα, ο Παύλος Πολάκης έρχεται αυτή τη φορά να πάρει θέση μέσα από μία ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε σε εκδήλωση, παρουσία της πρώην υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου και στην οποία αναφέρθηκε σε λάθη που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ.

«Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Πορτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, όμως, Παύλος Πολάκης, παίρνει το μέρος των δημοσιογράφων και κατηγορεί εμμέσως τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι καλλιεργεί την εσωστρέφεια, ενώ ζητά από τους συντρόφους τους να κόψουν την κριτική για το ύφος της δημόσιας τηλεόρασης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε, αναλυτικά η ανάρτησή του Παύλου Πολάκη:

Κόφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .

Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!

ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε…..Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ …..

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα