Διεθνή

Meta: Ξεκίνησε νέος γύρος απολύσεων για υπαλλήλους της εταιρείας

Είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες πως θα πραγματοποιήσει 11.000 απολύσεις

Parallaxi
meta-ξεκίνησε-νέος-γύρος-απολύσεων-για-υπ-837765
Parallaxi

Η “Meta”, η οποία είναι μητρική εταιρεία του Facebook, Instagram και WhatsApp, σχεδιάζει να απολύσει και άλλους υπαλλήλους στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου περικοπών θέσεων εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή εταιρεία για τα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες πως θα πραγματοποιήσει 11.000 απολύσεις

Όπως μεταδίδει το CNBC ο τελευταίος γύρος απολύσεων ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, με την εταιρεία να ξεκινάει την Τετάρτη να απολύει υπαλλήλους σε τεχνικούς ρόλους.

Εργαζόμενοι με τεχνικό υπόβαθρο ανακοίνωσαν στο LinkedIn ότι απολύθηκαν από την εταιρεία το πρωί της Τετάρτης. Ένας εκπρόσωπος της Meta επιβεβαίωσε, μάλιστα, στο CNBC ότι οι απολύσεις έχουν ξεκινήσει.

Ο ίδιος μιλώντας στο CNBC, ανέφερε ότι από τις απολύσεις θα μπορούσαν να επηρεαστούν και άλλοι κλάδοι, ενώ δήλωσε πως οι υπάλληλοι στον τεχνολογικό τομέα που δεν επηρεάστηκαν σήμερα, θα μπορούσαν να απολυθούν τους επόμενους μήνες.

Οι αναρτήσεις στο LinkedIn έδειξαν ότι πολλά άτομα που εργάζονταν ως προγραμματιστές παιχνιδιών επηρεάστηκαν επίσης από τις απολύσεις.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα