Διεθνή

Μια νοσηλεύτρια τραγουδά στους ασθενείς στις ΜΕΘ ότι «δεν είναι μόνοι»

Το υπέροχο βίντεο έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο

Parallaxi
μια-νοσηλεύτρια-τραγουδά-στους-ασθεν-754575
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Πολλοί ασθενείς, ταλαιπωρημένοι, δίνουν τη δική τους μάχη και δεν μπορούν να έχουν στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ένα μήνυμα ανθρωπιάς και ελπίδας έδωσε μία νοσοκόμα στην Οτάβα, η οποία τραγούδησε για τους ασθενείς στις ΜΕΘ, για να τους πει ότι δεν είναι μόνοι τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το Νοσοκομείο της Οτάβα μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο με τη νοσοκόμα Amy-Lynn Howson που τη δείχνει να στέκεται έξω από το δωμάτιο ενός ασθενούς στην εντατική. Παίζει κιθάρα και λέει το τραγούδι της με τον τίτλο “Δεν είσαι μόνος” .

Η ίδια είπε σε συνέντευξη που έδωσε ότι το έγραψε πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, όταν ένας φίλος της αγωνιζόταν με κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας και της θύμισε κάποιες από τις δικές της μάχες.

“Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν τις απαντήσεις για να σας πουν πώς θα διορθωθούν τα πράγματα ή πώς θα γίνουν καλύτερα”, δήλωσε η Howson. “Αλλά στο δικό μου ταξίδι στη ζωή, όταν κάποιος ήταν εκεί, ήταν μαζί μου, μερικές φορές αυτό μπορεί να αλλάξει μια ζωή”.

Δείτε το video:

Με πληροφορίες από ert.gr / ottawa.ctvnews.ca

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα