Αθλητισμός

Μιλλούση για Πετρούνια: Ξεκάθαρα λάθος η διατύπωση του, κλαίγαμε μαζί

«Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει»

Parallaxi
μιλλούση-για-πετρούνια-ξεκάθαρα-λάθο-456290
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα Instagram

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, λίγες ώρες μετά την δήλωσή του, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι ο ίδιος ήταν υπέρμαχος του #MeToo και αναφερόταν αποκλειστικά στα φαινόμενα ψυχολογικής βίας και μόνο για το δικό του άθλημα στη γυμναστική.

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, τοποθετήθηκε μέσω του Alpha, για τις δηλώσεις του 30χρονου αθλητή και τόνισε πως: «έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση».

«Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία που έχει, είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας.

Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Πετρούνιας: Ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα