Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: “Ο Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς”

"Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε." δήλωσε.

Parallaxi
μιμή-ντενίση-ο-κιμούλης-δεν-είναι-ο-μ-715620
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Στην εκπομπή “Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί (27/1) η Μιμή Ντενίση, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, τονίζοντας πως γνώριζε πολλής φήμες που ακολουθούν τον ηθοποιό.

“Δεν μπορεί να φέρεσαι σε κανέναν ηθοποιό που είναι στη σκηνή και να επικαλείσαι “λόγους εκπαίδευσης”. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Γιώργος είναι να ζητήσει συγγνώμη”, ανέφερε, αρχικά, η Μιμή Ντενίση.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι η Κατερίνα Γερονικολού είναι ευγενική, δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα και την πιστεύει.

” Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω καλή σχέση με τον Γιώργο. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Δεν τον ξέρω πως λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω είναι τις κοπέλες. Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης. Τη Ζέτα την ξέρω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Δε πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δε θα το κάνει. Ποια ηθοποιός θα βγει να πει ότι την κλώτσησαν;

Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε. Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα» κατέληξε η Μιμή Ντενίση.

Πηγή: ethnos.gr / ANT1

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ!»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα