Ελλάδα

Μήνυση 82 Λαρισαίων κατά Μητσοτάκη, κυβέρνησης, λοιμωξιολόγων

Κάνουν λόγο «για επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια»

Parallaxi
μήνυση-82-λαρισαίων-κατά-μητσοτάκη-κυβέ-820811
Parallaxi
Εικόνα: prosopa.net

Μήνυση κατά της κυβέρνησης κατέθεσαν 82 κάτοικοι της Λάρισας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της πόλης που τάσσονται κατά του εμβολιασμού για τον κορoνοϊό.

Στην μηνυτήρια αναφορά κάνουν λόγο «για επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια και τις από αυτά προελθούσες και προερχόμενες συνέπειες νόσησης και θανάτων προσώπων».

Σύμφωνα με το onlarissa, στρέφονται κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά 15 μελών του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου όπως επίσης και κατά 7 μελών της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων (Σωτ. Τσιόδρα, Αθηνάς Λινού, Νικ. Σύψα κ.α.) αλλά και «των συναυτουργών, συνεργών και συνυπαιτίων τούτων κυρίως για τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις τους μέσω των μαζικών μέσων επικοινωνίας, τις προτροπές, τις πιέσεις και τις αναληθείς διαβεβαιώσεις σχετικά με την ωφέλεια των πειραματικών εμβολίων και την έλλειψη σημαντικών παρενεργειών, εξαιτίας των οποίων οδηγήθηκαν και οδηγούνται στον θάνατο και στη νόσηση εκατοντάδες εμβολιαζόμενων που από πλάνη πείστηκαν, πείθονται, ενώ άλλα θύματα εξαναγκάστηκαν και εξαναγκάζονται να υποστούν εμβολιασμούς με τα ίδια πειραματικά και ακατάλληλα εμβόλια».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα