Top

Θεσσαλονίκη: Oργισμένη η μητέρα του διανομέα που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Χθες το βράδυ.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-oργισμένη-η-μητέρα-του-δια-837531
Parallaxi

Οργισμένη φαίνεται πως είναι η μητέρα του διανομέα που σκοτώθηκε χθες το βράδυ σε τροχαίο στην ανατολική Θεσσαλονίκη εν ώρα εργασίας.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση», αναφέρει η μητέρα του ντελιβερά στο newsit.gr. Και συμπληρώνει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε».

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια

Στο μεταξύ, σε σχετική ανακοίνωση της Super 3 αναφέρονται τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Δημήτρη Ασημάκη, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του.

Ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να βγάλει ακόμα ένα νυχτοκάματο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ο αδελφός μας βγήκε στο δρόμο για να ζήσει τα παιδιά του, αλλά το βράδυ δε θα γυρίσει σπίτι…

Αδελφέ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ».

Με πληροφορίες από newsit

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα