Top

H Mυρτώ Αλικάκη για το “μέτριος ηθοποιός” του Δημήτρη Λιγνάδη

Το οποίο ειπώθηκε για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Parallaxi
h-mυρτώ-αλικάκη-για-το-μέτριος-ηθοποιό-728913
Parallaxi

μυρτώ αλικάκη

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του θεάματος και όχι μόνο μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και είπε τα εξής:

«Αυτές τις μέρες συνέβη κάτι μεγαλειώδες και αυτοί οι άνθρωποι που πήραν το θάρρος να μιλήσουν, θα πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε μαζί τους.

Δεν είχα ακούσει ποτέ για βιασμούς, δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Είχα ακούσει φήμες για όλους όσοι έχουν βγει τα ονόματά τους αυτές τις μέρες, ότι είχαν πιεστικές συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες ή άντρες, αλλά δεν είχα γνώση για εγκληματικές ενέργειες. Για βιασμούς δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα στη ζωή μου.

Όταν ένας άνθρωπος είναι επώνυμος ακούγονται συχνά φήμες που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ψευδείς. Εγώ έχω ακούσει για το άτομό μου πράγματα, όταν κάποια στιγμή αδυνάτισα με τον θάνατο του πατέρα μου, ότι κάνω χρήση ναρκωτικών. Όταν, λοιπόν, εγώ το έχω βιώσει αυτό στο πετσί μου, θα είμαι επιφυλακτική απέναντι στις φήμες για έναν άλλον άνθρωπο».

Aναφορικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον χαρακτηρισμό του ως “μέτριο ηθοποιό” από τον Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε:

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ποιος είναι, ποιο είναι το ήθος του και τι είδους ηθοποιός είναι. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ο ένας τον άλλον για τέτοιου είδους πράγματα. Θεωρώ ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της ασχήμιας που υπάρχει, στην προσπάθεια να διαβάλουμε κάποιους ανθρώπους, η οποία γίνεται και με άλλους τρόπους. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Όπως θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική και η κ. Μενδώνη σε πάρα πολλά πράγματα -και η λέξη προσεκτική είναι το λιγότερο που έχω να πω-, με τον ίδιο τρόπο κι εμείς στο ΣΕΗ που πραγματικά έχει κάνει μια τρομακτική προσπάθεια αυτόν τον καιρό και εμείς θα πρέπει να προσέχουμε. Κι εμείς κάνουμε ασχήμιες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Όσα είπε η Μυρτώ Αλικάκη παρακάτω:

Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για το «μέτριος ηθοποιός» του Δ. Λιγνάδη

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα