Ελλάδα

Μυστακίδης: Η απίστευτη απάντηση της Πολιτικής Προστασίας σε μια άδεια για πρόβα

«Ας υποθέσουμε ότι είσαι μουσικός και θέλεις να κάνεις ένα live streaming γιατί θες να βγάλεις ένα μεροκάματο μιας και έχεις να δουλέψεις περίπου ένα χρόνο».

Parallaxi
μυστακίδης-η-απίστευτη-απάντηση-της-π-268218
Parallaxi

Την απίστευτη απάντηση της Πολιτικής Προστασίας μετά από αίτηση για άδεια πρόβας ενόψει συναυλίας live straming δημοσίευσε ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του:

Ας υποθέσουμε ότι είσαι μουσικός και θέλεις να κάνεις ένα live streaming γιατί θες να βγάλεις ένα μεροκάματο μιας και έχεις να δουλέψεις περίπου ένα χρόνο. Ή θες να κάνεις μια πρόβα για να ετοιμάσεις μια καινούργια δουλειά ή γιατί θες να παίξεις μουσική με τους 3 συνεργάτες σου. Και τους καλείς να κάνετε πρόβα. Στο σπίτι σου. Και λες για να είμαι εντάξει θα ζητήσω και άδεια από την πολιτική προστασία. Με δεδομένα λοιπόν ότι α)πρέπει να δουλέψεις για να ζήσεις β) χρειάζεσαι πρόβα για να κάνεις ένα live streaming γ) εσύ και οι συνεργάτες σου είστε 4 δ) ζητάς άδεια για την πρόβα για να είσαι εντάξει στην περίπτωση που κάποιος από τους γείτονες θεωρήσει ότι κάνεις πάρτι, ποια νομίζετε ότι ήταν η απάντηση από την πολιτική προστασία;

α) τι πρόβα ρε; Μοδίστρες είστε; β) βρείτε μια δουλειά της προκοπής γ) γραφτείτε στο μητρώο για επίδομα και αφήστε τις πρόβες

Ακολουθεί η απάντηση.

“Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε προ ολίγου, μας ενημερώσατε ότι οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν σε οικία.

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να προβούμε σε περαιτέρω επεξεργασία του αιτήματός σας, καθώς εντός οικίας είναι εξαιρετικά δυσχερής ο έλεγχος από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, ενώ είναι πρακτικά αδύνατη η τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊο, όπως προβλέπονται στην σχετική νομοθεσία.

Σε συνέχεια των ανωτέρω σας ενημερώνουνε ότι δεν εγκρίνεται η Ειδική Άδεια Κινηματογραφικού Γυρίσματος/Πρόβας.

Με εκτίμηση, Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ”

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα