Μυστήριο με την εξαφάνιση και τον θάνατο ηθοποιού

Εντοπίστηκε νεκρός επτά μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Parallaxi
μυστήριο-με-την-εξαφάνιση-και-τον-θάνα-527311
Parallaxi

Χωρίς απαντήσεις παραμένει η υπόθεση του θανάτου του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από την περιοχή του Περιστερίου και εντοπίστηκε νεκρός μία εβδομάδα μετά, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, στο Παλαιό Ψυχικό.

«Του είπα “βλέπω την Αγγελική Νικολούλη” και μου απάντησε πως είχε συγκλονιστεί κι εκείνος με τη συγκεκριμένη υπόθεση της μάνας που έψαχνε την αλήθεια για τον νεκρό γιο της. Που να ήξερε πως θα ακολουθούσε και για μένα αυτό το μαρτύριο», είχε δηλώσει η μητέρα του ηθοποιού σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Τον καλούσαμε και στα δυο κινητά, αλλά δεν τα σήκωνε. Στο σπίτι του που πήγαμε, βρήκαμε το air condition και το φως της κρεβατοκάμαρας ανοιχτά και από κει ξεκίνησε ένας γολγοθάς».

«Έχει τελειώσει δραματική σχολή. Ήταν όνειρο ζωής του να είναι ηθοποιός. Ήταν η έκφραση του», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Ο εντοπισμός και οι κατηγορίες

Διερχόμενοι από την οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό, στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων, είδαν έναν άνδρα να «κάθεται ακίνητος» στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου και αντιλήφθηκαν πως ήταν νεκρός. Επρόκειτο για τον εν λόγω ηθοποιό.

Μέχρι και τώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας κατηγορεί την αστυνομία για σοβαρά λάθη.

Η νεκροψία 

Η πρώτη νεκροψία των ιατροδικαστών, έδειξε μικροτραυμασμούς στο σώμα του Βαλσαμίδη στα άνω και κάτω άκρα. Τα ευρήματα δείχνουν ακόμη πως οι μικροτραυματισμοί προκλήθηκαν ενώ το θύμα ήταν εν ζωή και πως το τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά το μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.

Μάλιστα, εκτιμάται πως ο θάνατος του ηθοποιού επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν εντοπιστεί το πτώμα του.

Η μαρτυρία 

Αξιοσημείωτο είναι ότι, γυναίκα που τηλεφώνησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη υποστήριξε ότι είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, στο Χαλάνδρι λίγες μέρες πριν αυτός εντοπιστεί νεκρός.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου αναμένεται να δοθούν από τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα