Ελλάδα

Ν. Χαρδαλιάς: «Ο κοροναϊός ούτε πολιτικές ούτε ιδεολογικές διακρίσεις κάνει»

Όσα δήλωσε στην σημερινή ενημέρωση.

Parallaxi
ν-χαρδαλιάς-ο-κοροναϊός-ούτε-πολιτικ-548857
Parallaxi
Εικόνα Δημήτρης Τσίπας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή τακτική ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας έκανε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τον συνωστισμό ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους. 

Όσον αφορά τον συνωστισμό πολιτών σε διάφορες πλατείες ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Μπορεί τα στοιχεία να είναι πολύ καλά, αλλά είναι έτσι επειδή εφαρμόσαμε σωστά τα μέτρα… Αντικατοπτρίζουν ό,τι κάναμε πριν από δυο εβδομάδες. Η συνέπεια και η πειθαρχία μας έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε 10-15 μέρες από τώρα. Θέλω να μιλήσω για την κατάσταση στις πλατείες προσπαθώντας να δώσουν πολιτική διάσταση σε κάτι λες και αντιστέκονται σε κάτι. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε αριστερούς, δεξιούς κεντρώους. Αυτές οι εικόνες δείχνουν έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε»

Συνέχισε λέγοντας: «Ο κοροναϊός ούτε πολιτικές ούτε ιδεολογικές διακρίσεις κάνει. Υπάρχει ανάμεσά μας και κολλάει δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους. Ο καθένας μπορεί να παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του, αλλά όχι και να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του διπλανού του και να υπονομεύει τη συλλογική προσπάθεια»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα