Ελλάδα

ΝΔ: Εσωκομματικές κάλπες στις 24 Οκτωβρίου για την εκλογή συνέδρων και τοπικών οργάνων

Τα μέλη του κόμματος θα συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία

Parallaxi
νδ-εσωκομματικές-κάλπες-στις-24-οκτωβρί-819790
Parallaxi

Εσωκομματικές εκλογές διενεργούν στο κυβερνών κόμμα για την ανάδειξη των προέδρων στις Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας – ΔΕΕΠ, (όπως μετονομάστηκαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές), και τις τοπικές ΔΗΜ.Τ.Ο, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων. Οι εκλογές θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, «το κόμμα πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες και μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτά μια ακόμη πρωτιά».

«Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων» τονίζει η Πειραιώς.

Σημειώνεται ότι στο site του κόμματος nd.gr στην ενότητα «Εσωκομματικές Εκλογές» έχει αναρτηθεί εγκύκλιος σχετικά με τις εκλογές, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία. Να σημειωθεί πως το 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του ερχόμενου Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο:

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ που είναι ταμειακώς ενήμερα. Η ανανέωση της κάρτας μέλους σας μπορεί να γίνει έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα – φυσικές κάλπες που έχουν οριστεί για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα