Νέα ανάρτηση του Χρήστου Κέλλα στο facebook για την πορεία της υγείας του

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος δημοσιοποίησε πριν από λίγες ημέρες πως βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, βρισκόταν σε κατ’ οίκον απομόνωση και ήταν ασυμπτωματικός, προέβη σε νέα ανάρτηση στο facebook ενημερώνοντας για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.  Ο Χρήστος Κέλλας έγραψε:  “Από Πέμπτη βράδυ,με τα πρώτα συμπτώματα,σπίτι και εννοείται σε απομόνωση. Μετά από δύο […]

Parallaxi
νέα-ανάρτηση-του-χρήστου-κέλλα-στο-facebook-γ-567055
Parallaxi
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ FACEBOOK @ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος δημοσιοποίησε πριν από λίγες ημέρες πως βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, βρισκόταν σε κατ’ οίκον απομόνωση και ήταν ασυμπτωματικός, προέβη σε νέα ανάρτηση στο facebook ενημερώνοντας για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του. 

Ο Χρήστος Κέλλας έγραψε: 

Από Πέμπτη βράδυ,με τα πρώτα συμπτώματα,σπίτι και εννοείται σε απομόνωση. Μετά από δύο μέρες “ηρεμίας”,ο πυρετός από το απόγευμα με ξαναεπισκέφτηκε. Οι γιατροί καθησυχαστικοί,μα πάνω απ’όλα παίρνω δύναμη από τις ευχές σας! Θα νικήσουμε. Όλοι μαζί! Καλό βράδυ! Υ.Γ: Οι σκέψεις μας σε γιατρούς,νοσηλευτές,εργαζόμενους στο Σύστημα Υγείας,που υπερβάλλουν εαυτούς! Σας ευχαριστούμε!”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα