Νέα απάντηση του δημάρχου Καλαμάτας για τον θάνατο εικονολήπτη

Τι είπε μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον θάνατο εικονολήπτη από σαΐτα.

Parallaxi
νέα-απάντηση-του-δημάρχου-καλαμάτας-γ-437640
Parallaxi
Εικόνα Twitter και Στιγμιότυπο Video

Συγνώμη ζήτησε για το αν παρερμενεύτηκαν οι δηλώσεις που έκανε για το έθιμο του σαϊτοπόλεμου λίγο μετά τον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη στην Καλαμάτα, ζήτησε ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας.

Ο δήμαρχος είχε δηλώσει πως το συγκεκριμένο έθιμο είναι στο DNA των Μεσσηνίων και η δήλωσή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του γιου του άτυχου εικονολήπτη που έχασε την ζωή του την περασμένη Κυριακή όσο και της κοινής γνώμης.

Θυμηθείτε το περιστατικό: Σάλος με τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας μετά τον θάνατο του εικονολήπτη

Αυτή την φορά, ο Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως το τραγικό περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό του εικονολήπτη έχει συγκλονίσει όλους στην Καλαμάτα ενώ μεταξύ άλλων είπε πως “το συγκεκριμένο έθιμο δεν κατάφερε να το σταματήσει ούτε η δικτατορία” ζητώντας συγνώμη για τις πρότερες δηλώσεις του που μπορεί να φάνηκαν ως “αδιαφορία”.

Ο δήμαρχος διευκρίνισε πως το εν λόγω έθιμο με τις σαΐτες δεν θα μπορέσει να τερματιστεί αν δεν αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο από την πολιτεία.

Nα σημειωθεί πως σήμερα οδηγούνται και στο αυτόφωρο οι 7 συλληφθέντες για τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου εικονολήπτη, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου.

Διαβάστε σχετικά: Nέο βίντεο από τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του εικονολήπτη

*Με πληροφορίες από skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα