Top

Nέα Ερυθραία: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον 40χρονο που σκότωσε τον υπάλληλο

Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του.

Parallaxi
nέα-ερυθραία-νέα-σοκαριστικά-στοιχεία-449852
Parallaxi

Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 40χρονο που πυροβόλησε αναίτια υπαλλήλους φυσικού αερίου με αποτέλεσμα ένας 43χρονος εργάτης να χάσει τη ζωή του και ακόμα ένας να τραυματιστεί στο πόδι.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 10 το πρωί χθες στην οδό Τατοΐου, όταν την ώρα που οι δύο άνδρες εκτελούσαν εργασίες, τους πλησίασε ένας 40χρονος κραδαίνοντας όπλο. Τότε ο άνδρας τους πυροβόλησε 5 φορές, με αποτέλεσμα να πέσουν αιμόφυρτοι στο δρόμο. Ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του για να γεμίσει το περίστροφο και να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ όμως είχαν ήδη φτάσει στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης έμενε στην οδό Σκουφά και, όπως έγινε γνωστό, ήταν γείτονας με το ένα εκ των δυο από τα θύματά του.

Πυροβολούσε στον αέρα, κρεμούσε ανδρείκελα από τη βεράντα του

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο δράστης συνήθιζε να πυροβολεί στην ταράτσα του.

«Τον βλέπαμε ότι σημάδευε πάνω στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου, πυροβολούσε… Και χθες το βράδυ επειδή έκανε μία δοκιμή, με πυροβολισμό, απέναντι ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και δεν ήρθε», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του τραυματισμένου υπαλλήλου.

«Κάποιο βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλα, περίεργη, αμφίεση, φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών», είπε κάποιος άλλος από την περιοχή.

Μάλιστα συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, να περπατάει προκλητικά και να κοιτάει έντονα άλλους περαστικούς. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι.

Οι παραισθήσεις,  ο σατανισμός, τα ναρκωτικά

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του 40χρονου είπε στο iefimerida.gr τα παρακάτω:

«Ο Ν.Τ έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο ψυχιατρείο. Είχε μπει δυο φορές στο ψυχιατρείο, μια ιδιωτική κλινική νομίζω, όμως κάποιοι αρνούνταν να δουν την πραγματικότητα. Δηλαδή ότι θα χρειάζεται διαρκή επιτήρηση από ψυχίατρο, ίσως και εφ’ όρου ζωής. Είχε και κάποια προβλήματα με ναρκωτικά στο παρελθόν, όμως παρότι έπαιξαν ρόλο δεν ήταν τα ναρκωτικά η βασική αιτία για το νόσημα».

O ίδιος άνθρωπος αναφέρει ότι «από νεαρή ηλικία, ήδη από το σχολείο, είχε αρκετά αντικοινωνική συμπεριφορά, κάποιες φορές γινόταν και βίαιος, δηλαδή μπλεκόταν σε καβγάδες. Μετά το σχολείο έφυγε για Ουαλία για να σπουδάσει μάρκετινγκ. Έδειχνε να έχει ηρεμήσει, όμως τότε προέκυψε το πρώτο ψυχωσικό επεισόδιο. Είχε παραισθήσεις, έβλεπε να τον ζώνουν εκατοντάδες αράχνες, έβλεπε τον εαυτό του παραμορφωμένο στον καθρέπτη και άλλα απίστευτα. Ήταν η μόνη φορά στη ζωή του που ζήτησε  βοήθεια. Και τον ανέλαβε ψυχίατρος, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που μπήκε σε ψυχιατρική κλινική».

«Συνέχισε να βλέπει ψυχίατρο, λάμβανε αγωγή, πήγε να μείνει και μόνος του για πρώτη φορά στην Κυψέλη, ήταν κάπως καλύτερα. Κάπου εκεί έχασε τον πατέρα του και η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία. Είχε νέα ψυχωσικά επεισόδια, εμμονές, παραισθήσεις, μπήκε ξανά στο ψυχιατρείο», συμπληρώνει.

Η ανωτέρω πηγή σημειώνει ότι ξεκίνησε τη χρήση σκληρών ναρκωτικών και γράφτηκε σε κάποια σατανιστική οργάνωση στο εξωτερικό.

Σε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει ότι μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

περίστροφο μεταλλικό τσεκούρι ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος 2 αυτοσχέδια δρεπάνια, 2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου, στολή πολεμικής τέχνης, 36 φυσίγγια, 6 κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο

Πηγή: iefimerida 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα