Ελλάδα

Νέα καταγγελία για μπούλινγκ στο σχολείο της 7χρονης που ανέφερε ότι τη φίμωσαν

Σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό εκφοβισμού ανηλίκου, μέσα στο σχολείο. «Τον χτύπησαν και τον πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις για να δούμε ότι είναι όλα εντάξει. Τώρα είναι καλά».

Parallaxi
νέα-καταγγελία-για-μπούλινγκ-στο-σχολ-957785
Parallaxi

Περιστατικά bullying στο σχολείο των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, όπου μια 7χρονη ανέφερε ότι την έδεσαν και τη φίμωσαν συμμαθητές της, καταγγέλλουν και άλλοι γονείς παιδιών που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό συγκρότημα.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, έξω από το δημοτικό σχολείο είχαν συγκεντρωθεί γονείς οι οποίοι ζητούσαν από τη διεύθυνση να ενημερωθούν για το τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την οικογένεια της 7χρονης, η ανήλικη είπε στους γονείς της ότι έχει πέσει θύμα άγριου bullying μέσα στο σχολείο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 7χρονη, που πηγαίνει στην πρώτη τάξη του εν λόγω δημοτικού σχολείου των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη από συμμαθήτριές της στις τουαλέτες του σχολείου.

Αργά χθες το απόγευμα, το παιδί μαζί με τον πατέρα του πήγαν στην Yποδιεύθυνση Aνηλίκων. Εκεί, η 7χρονη κατέθεσε σε παιδοψυχολόγο, ωστόσο, ήταν ταραγμένη και σε κάποια σημεία έπεσε σε ασάφειες, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει την ταινία στο σημείο που λέει το κορίτσι.

Έτσι, η μικρή, που έχει επιστρέψει στο σπίτι της, όταν θα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση θα δώσει νέα κατάθεση προκειμένου να αναδείξει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από τους αστυνομικούς για να λύσουν την υπόθεση. Παράλληλα, η 7χρονη φέρει στο χέρι της κάποια σημάδια από γρατσουνιές.

Την ίδια ώρα, όμως, γονείς από το σχολείο υποστηρίζουν ότι έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά bullying. Όπως καταγγέλλει γονέας παιδιού που φοιτά στο συγκεκριμένο δημοτικό, «έχουν πέσει και τα δύο παιδιά μου θύμα bullying σε αυτό το σχολείο. Τους έχουν κάνει χειρονομίες, αλλά έχουν υποστεί και λεκτικό bullying από συμμαθητές τους. Κάναμε συνάντηση με την δασκάλα μετά από αυτό, πήρα τηλέφωνο την διευθύντρια, συζητήσαμε, είχε κάνει μία ενημέρωση στην τάξη για το περιστατικό, συνέχισε όμως να γίνεται. Τρέμω στο τι μπορεί να συμβεί όταν πάνε σε μεγαλύτερες τάξεις. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται».

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει μητέρα μαθητή, χθες (25.05.2023) σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό εκφοβισμού ανηλίκου, μέσα στο σχολείο. «Τον χτύπησαν και τον πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις για να δούμε ότι είναι όλα εντάξει. Τώρα είναι καλά», είπε στο newsit.gr η μητέρα του παιδιού.

Σε επικοινωνία του newsit.gr με το σχολείο, δεν ήθελαν να δώσουν κάποια απάντηση για το περιστατικό με το 7χρονο κορίτσι, ενώ τόνισαν ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και ότι θα φανεί τι ακριβώς έχει γίνει.

πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα