Νέα καταγγελία βιασμού ανήλικης για την πρώην σύντροφο του Έπσταϊν

Kατηγορείται για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση.

Parallaxi
νέα-καταγγελία-βιασμού-ανήλικης-για-τ-620865
Parallaxi

Νέες καταγγελίες σε βάρος της Γκισλέιν Μάξγουελ από γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι η πρώην σύντροφος του Τζέφρι Έπσταϊν, τη βίαζε κατ’ επανάληψη.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, κατηγορεί την Μάξγουελ για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, που τερματίστηκε μόνο όταν έμεινε έγκυος με το μωρό του Έπσταϊν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία, η κακοποίηση της γυναίκας ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 14 ετών και συγκεκριμένα στις αρχές του 1991 στη Φλόριντα.

«Με βίασε. Θα έλεγα ότι ήταν περισσότερες από 20 ή 30 φορές. Είναι εξίσου κακή με τον Τζέφρι Έπσταϊν. Αυτή η γυναίκα είναι βιαστής», λέει η γυναίκα σημειώνοντας ότι στα 16 της χρόνια αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση.

«Ποτέ δεν είχα βρεθεί ερωτικά με κανέναν εκτός του Έπσταϊν. Το γεγονός ότι έπρεπε να σκοτώσω το παιδί μου επηρέασε πραγματικά εμένα και την οικογένειά μου».

«Η Μάξγουελ ήταν μία από τους βιαστές. Με είχαν ναρκώσει», είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

«Με πέταξαν στην αυλή των παππούδων μου γυμνή και μου είπαν ότι την επόμενη φορά δεν θα με αφήσουν να ζήσω».

«Η Μάξγουελ ήταν μέρος του σχεδίου και κατέστησε σαφές ότι έπρεπε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, διαφορετικά θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και σε εμένα».

Η νεαρή γυναίκα είπε ότι προσελήφθη το 1991 από έναν φίλο και οι Μάξγουελ και Έπσταϊν της υποσχέθηκαν μια λαμπρή καριέρα.

«Ήταν σαν προπονητής. Κάνε το έτσι και κάνε το αλλιώς, γιατί μόλις γίνεις μοντέλο θα περιμένουν από σένα να τα ξέρεις αυτά, έλεγε».

Η Μάξγουελ αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ για τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, ο δικηγόρος της δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Με πληροφορίες από Fox News

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα