Ελλάδα

Νέα σφοδρή βροχόπτωση στην Ναύπακτο – Πλημμύρησαν δρόμοι και πεζοδρόμια στο Μεσολόγγι

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Parallaxi
νέα-σφοδρή-βροχόπτωση-στην-ναύπακτο-663387
Parallaxi
Πηγή: npress.gr

Οι εναλλαγές του καιρού συνεχίζονται στην Δυτική Ελλάδα. Από τις προχθεσινές πλημμύρες στην χθεσινή ηλιοφάνεια που οδήγησε πολλούς στις παραλίες, στην σημερινή πάλι έντονη βροχόπτωση.

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει ξανά η κακοκαιρία, τα χαρακτηριστικά της οποία όμως θα είναι διαφορετικά από της προχθεσινής, αφού το συνολικό ύψος βροχής θα έχει μακρύτερη χρονική διάρκεια.

Δείτε βίντεο:

Μεσολόγγι: Πλημμύρησαν δρόμοι και πεζοδρόμια

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια στο κέντρο του Μεσολογγίου πλημμύρισαν λόγω της νέας νεροποντής που έπληξε την πόλη, προ ολίγου, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε «λίμνη», με το νερό να δυσχεραίνει την κίνηση των αυτοκίνητών, κάνοντας παράλληλα αδύνατη τη μετακίνηση πεζών.

“Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στους δόμους της πόλης είναι τραγική χωρίς εννοείται να ξέρουμε τι ζημίες έχουν υπάρξει σε καταστήματα, υπόγεια, ισόγεια, σχολικές μονάδες. Όλα τα φρεάτια της πόλης είναι ανενεργά, να το πω κομψά. Η νεροποντή αυτή στο μεταξύ ήταν και η χαριστική βολή για την ήδη κατεστραμμένη αγροτική παραγωγή του δήμου  (βαμβάκι, εσπεριδοειδή, καλαμπόκια). Ανυπολόγιστη καταστροφή. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε ότι πρέπει να συμβαδίσουμε με την κλιματική αλλαγή και όσα αναγκαία πρέπει να γίνουν για τις υποδομές της πόλης” αναφέρει δημότης.

https://www.facebook.com/100002339954911/videos/3320627424691890/?extid=wxE6K3Q3EGOai9VT

Πηγή: npress.gr / agriniosite.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα