Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για «μονταζιέρα» του STAR στο «θα τους σκοτώσουμε» των αστυνομικών

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και η «επέμβαση» του τηλεοπτικού σταθμού.

Parallaxi
νέα-σμύρνη-καταγγελία-για-μονταζιέρ-733962
Parallaxi

Επεξεργασία φαίνεται να υπέστη το ανατριχιαστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη Νέα Σμύρνη, στο οποίο απεικονίζονται οι αντιδράσεις διμοιρίας αστυνομικών τη στιγμή που έμαθαν την είδηση για τον τραυματισμό συναδέλφου τους.

Το εν λόγω βίντεο αναδείχτηκε μέσα στο τελευταίο 24ωρο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στάθηκε αφορμή για “εμπάργκο” του ΚΚΕ σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, καθώς η Λιάνα Κανέλλη όταν θέλησε να αναφερθεί στο σοκαριστικό βίντεο, την έκοψαν στον αέρα και την έβαλαν να ζητήσει συγγνώμη για τη βωμολοχία που χρησιμοποίησε, μεταφέροντας τα λόγια του αστυνομικού.

“Πάμε να τους γ….ουμε” και “να τους σκοτώσουμε”, καταγράφηκε στην κάμερα. Ωστόσο, το Star, επέλεξε να βάλει υπότιτλο στο βίντεο που έγραφε “θα τον σκοτώσουνε”, ενώ έκοψε το τελευταίο μέρος από το ντοκουμέντο όπου αστυνομικοί ακούγονται ξεκάθαρα να λένε “πάμε να τους σκοτώσουμε”.

Ο Μάριος Μπίκος, ο οποίος ανάρτησε το επίμαχο βίντεο στα social media επιβεβαίωσε ότι τα πλάνα που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star έχουν υποστεί επεξεργασία.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media

Και το βίντεο που προβλήθηκε από το STAR

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα