Διεθνή

Νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό από τον Μπιλ Κόσμπι

Η Στέισι Πίνκερτον αναφέρει στη μήνυση της ότι ο βιασμός σημειώθηκε όταν εκείνη ήταν 21 ετών

Parallaxi
νέα-σοκαριστική-καταγγελία-για-βιασμ-955928
Parallaxi

Ανατριχιαστικές περιγραφές πρώην αεροσυνοδού – μοντέλου

Νέα καταγγελία για Μπιλ Κόσμπι έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αφού μία πρώην αεροσυνοδός – μοντέλο καταγγέλλει τον κωμικό ηθοποιό του Χόλυγουντ ότι της έδωσε ναρκωτικές ουσίες, την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και τη βίασε.

Η Στέισι Πίνκερτον αναφέρει στη μήνυση της ότι ο βιασμός σημειώθηκε όταν εκείνη ήταν 21 ετών και ο Κόσμπι «πραγματοποίησε αναγκαστική σεξουαλική επαφή» μαζί της, ενώ δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει εξαιτίας των ναρκωτικών που είχε καταναλώσει προηγουμένως, σύμφωνα με τη marca.com.

Η γυναίκα αναφέρει ότι ο Κόσμπι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν τον γνώρισε στη Νέα Υόρκη και της υποσχέθηκε να τη βοηθήσει στην καριέρα της. Πήρε κάποιο ρόλο σε επεισόδιο του «The Cosby Show» στο NBC, αλλά δεν εμφανίστηκε στο τελικό μοντάζ, όπως λέει, ενώ συμπληρώνει ότι μερικούς μήνες μετά το βιασμό, την κάλεσε σε παράστασή του σε θέατρο στο Σικάγο, όπου τη φίλησε και την άγγιξε με δύναμη.

«Ο Κόσμπι είχε το ίδιο ή παρόμοιο πρότυπο συμπεριφοράς με τα υπόλοιπα θύματά του, (…) συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόοδο της καριέρας τους, δίνοντάς τους ρόλους στο Cosby Show, χρησιμοποιώντας τις τοποθεσίες γυρισμάτων του ως μέσο πρόσβασης, για να απομονώνει, να παρενοχλεί σεξουαλικά και να επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες, χρησιμοποιώντας ναρκωτικά για να ακινητοποιεί τα θύματά του και να προχωρά σε βίαιες σεξουαλικές πράξεις μαζί τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους» αναφέρει η αγωγή της Πίνκερτον.

Η πλευρά του ηθοποιού Ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, Άντριου Ουάιατ, σε email που προώθησε στο Associated Press δήλωσε ότι: «Όπως δηλώναμε πάντα και τώρα μπορεί να δει η Αμερική, δεν πρόκειται για δικαιοσύνη για τα θύματα φερόμενων σεξουαλικών επιθέσεων, αλλά είναι όλα για τα χρήματα. Πιστεύουμε ότι τα δικαστήρια, καθώς και η κοινή γνώμη, θα ακολουθήσουν τους κανόνες δικαίου και θα απαλλάξουν τον κ. Κόσμπι από αυτές τις υποτιθέμενες κατηγορίες».

Μάλιστα, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού, μήνυσε εκτός τον Κόσμπι, την NBCUniversal και άλλες εταιρείες την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη.

Οι εκπρόσωποι των NBCUniversal, Kaufman Astoria Studios και Carsey-Werner Television δεν έχουν δώσει απάντησει σχετικά με την υπόθεση, αφού οι εταιρείες αυτές συμμετείχαν στην παραγωγή του «The Cosby Show», όπως αναφέρει η μήνυση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα