Ελλάδα

Χαλάνδρι: Νέα στοιχεία για την υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης σε ιδιωτικό σχολείο

Καταθέτουν σήμερα οι γονείς της.

Parallaxi
χαλάνδρι-νέα-στοιχεία-για-την-υπόθεση-586983
Parallaxi

Σήμερα προγραμματίζεται η κατάθεση των γονέων της 14χρονης κοπέλας, που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 4ο όροφο του ιδιωτικού σχολείου American Community School Of Athens στο Χαλάνδρι.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του κοριτσιού, που είναι Αμερικανοί διπλωμάτες και εργάζονται στην πρεσβεία των ΗΠΑ, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά το γεγονός.

Σημειώνεται, ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους τρεις καταθέσεις για το θλιβερό περιστατικό. Συγκεκριμένα, στην αστυνομία μίλησαν ο κηπουρός του κτηρίου, ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό το παιδί, η νοσοκόμα του σχολείου που έσπευσε να δώσει στην κοπέλα τις πρώτες βοήθειες, καθώς και η ψυχολόγος του Κολεγίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η μαθήτρια της Β’ τάξης του ιδιωτικού σχολείου αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5), με τους καθηγητές και τους συμμαθητές της να βρίσκονται σοκαρισμένοι.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, οι καθηγητές προσπαθούσαν να αποτρέψουν τα παιδιά να βγουν από τις τάξεις, για να μην αντικρύσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι λόγοι που οδήγησαν την κοπέλα στη θλιβερή αυτή πράξη παραμένουν άγνωστοι. Ωστόσο, φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Λέγεται μάλιστα, ότι είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και στο παρελθόν.

Μετά την τραγωδία, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για την κρατήσουν στη ζωή. Όμως, δυστυχώς, ήταν αργά για να σωθεί το κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί προσπαθούσαν επί μια ολόκληρη ώρα να την επαναφέρουν κάνοντας καρδιοπνευμονική ανάνηψη (κάρπα).

Πηγή: ieidiseis 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα