Νέες συλλήψεις για τον κοροναϊό στην χώρα

Για παραβίαση των μέτρων.

Parallaxi
νέες-συλλήψεις-για-τον-κοροναϊό-στην-χ-546506
Parallaxi

Συνελήφθη στην Πρέβεζα η ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς παραβίασε τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς για την τήρηση των μέτρων προστασίας στην πόλη, το καφέ-ουζερί που διατηρεί η 59χρονη γυναίκα σε κεντρικό σημείο λειτουργούσε κανονικά. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο, διότι οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των καταστημάτων δεν τήρησαν την απόφαση, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί, για την μείωση της διασποράς της νόσου του κορονοϊού.

Ειδικότερα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Πάτρα, τρία άτομα στο Αγρίνιο και ένα ακόμη άτομο στον Πύργο, διότι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα καφέ, εστίασης και σνακ μπαρ, έχοντας αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δήλωσε: 

«Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνάνθρωπους τους. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν ωστόσο ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν. Όσοι δεν πειθαρχούν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν θα αντιμετωπισθούν ανάλογα.»

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα