Νεκρός ο Φώτης Ντούλος ― Το έγγραφο που άφησε πίσω του

Η υπόθεση του Ντούλος συγκλόνισε την κοινή γνώμη τον Μάιο του 2017,

Parallaxi
νεκρός-ο-φώτης-ντούλος-―-το-έγγραφο-πο-546609
Parallaxi

Τον θάνατο του Φώτη Ντούλος, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο του Μπρονξ ανακοίνωσε ο δικηγόρος του στους δημοσιογράφους. Ο Ντούλος, σύμφωνα με όσα σημειώνει το kathimerini.gr, ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε, δηλητηριάζοντας τον οργανισμό του με μονοξείδιο του άνθρακα.

Στο σπίτι δεν εντοπίστηκε κάποιο αποχαιρετιστήριο σημείωμα. Σύμφωνα, ωστόσο, με αστυνομικές πηγές και με τοαμερικανικό δίκτυο ABC, βρέθηκε ένα έγγραφο στο οποίο επιμένει στην αθωότητά του.

Η υπόθεση του Ντούλος συγκλόνισε την κοινή γνώμη τον Μάιο του 2017, όταν η εν διαστάσει σύζυγός του, Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, αφού μετέφερε τα πέντε παιδιά του ζευγαριού στο σχολείο. Η Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενημερώνοντας τις Αρχές ότι φοβόταν ότι ο άνδρας της θα της έκανε κακό.

Έπειτα από την συγκέντρωση συντριπτικών έμμεσων αποδείξεων, όπως βίντεο που απεικονίζουν τον Ντούλος να πετάει στα σκουπίδια αντικείμενα που όπως αποδείχθηκε είχαν αίμα της Τζένιφερ πάνω τους, αλλά και DNA του στο σπίτι της, ασκήθηκαν διώξεις κατά του Φώτη Ντούλος για την απαγωγή και τη δολοφονία της γυναίκας, παρότι η σορός της δεν βρέθηκε ποτέ.

Με πληροφορίες από kathimeri.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα