Διεθνή

Νεκρός σε ξενοδοχείο ο Τζοκ Ζονφρίλο, σεφ και κριτής του MasterChef

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών - Τι αναφέρει η αστυνομία

Parallaxi
νεκρός-σε-ξενοδοχείο-ο-τζοκ-ζονφρίλο-σ-1003073
Parallaxi

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο κορυφαίος σεφ και κριτής του MasterChef Αυστραλίας, Τζοκ Ζονφρίλο με την αστυνομία να τον εντοπίζει νεκρό σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης.

Η αστυνομία στάλθηκε στο ξενοδοχείο της οδού Lygon Street της Μελβούρνης, διάσημη για τα εστιατόρια και τα μπαρ της, για να πραγματοποιήσει έλεγχο όπου και τελικά εντόπισε το πτώμα του Ζονφρίλο.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, «ο θάνατος του 46χρονου άνδρα δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος», με την οικογένειά του να ανακοινώνει τον ξαφνικό θάνατο το απόγευμα της Δευτέρας.

«Με εντελώς συντετριμμένες καρδιές και χωρίς να ξέρουμε πώς θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη ζωή χωρίς αυτόν, είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε ότι ο Τζοκ έφυγε χθες από τη ζωή […] Κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στην καρδιά σας όταν θα πιείτε το επόμενο ουίσκι σας […] Σας εκλιπαρούμε να μας αφήσετε να θρηνήσουμε ιδιαιτέρως», ανέφερε η οικογένειά του στην ανακοίνωσή της.

«Είμαι σε απόλυτο σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του σεφ Τζοκ Ζονφρίλο. Περάσαμε τις καλύτερες στιγμές όταν συνεργαστήκαμε για το φετινό MasterChef. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ωραία ήταν να δουλεύω μαζί του!», έγραψε ο Τζέιμι Όλιβερ στο Instagram.

«Είμαι λυπημένος από την είδηση του θανάτου του Τζοκ Ζονφρίλο. Πραγματικά, απόλαυσα τον χρόνο που περάσαμε μαζί στο MasterChef στην Αυστραλία», ανέφερε ο Γκόρντον Ράμσεϊ στο Twitter.

«Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου. Είμαι εντελώς συντετριμμένος. Μιλήσαμε πρόσφατα», δήλωσε ο διάσημος σεφ Τζόεϊ Βαργκέτο. Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef που πέρασαν αρκετό χρόνο με τον Zonfrillo εξέφρασαν επίσης τη θλίψη τους για την απώλεια.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα