Ελλάδα

Νίκος Ορφανός: Με περίμενε πυρ και μανία κι άρχισε και να με βρίζει

«Ακριβώς πίσω από την πόρτα του θεάτρου ενώ ο κόσμος έπαιρνε εισιτήρια και μας κοιτούσε»

Parallaxi
νίκος-ορφανός-με-περίμενε-πυρ-και-μανί-730846
Parallaxi

Οι καταγγελίες στο πλαίσιο του ελληνικού metoo για σεξουαλικές και ψυχολογικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις συνεχίζονται. Ορισμένες από αυτές έχουν πάρει πια το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός  περιέγραψε τη δική του άσχημη εμπειρία με σκηνοθέτη θεάτρου ο οποίος φέρεται να τον κακοποίησε λεκτικά, «με περίμενε πυρ και μανία κι αρχίζει και με βρίζει ακριβώς πίσω από την πόρτα του θεάτρου…».

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος, όπου αποκάλυψε ένα έντονο περιστατικό λεκτικής βίας που του είχε τύχει παλιότερα με σκηνοθέτη.

«Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που όταν νιώθει τους άλλους χαρούμενους και χαμογελαστούς χαλιούνται και θέλουν να τους στραπατσάρουν» είπε αρχικά.

«Ήταν σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που ο σκηνοθέτης μου μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο. Ενώ κανονικά έπρεπε να βρισκόμαστε μια ώρα πριν από την παράσταση, αυτός μας έλεγε δύο ώρες νωρίτερα χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος για αυτό. Εγώ έτυχε κι άργησα μια ημέρα που είχε κίνηση και πήγα μισή ώρα αργότερα με αποτέλεσμα να χάσω αυτήν την πρόβα» τόνισε.

«Με περίμενε πυρ και μανία κι αρχίζει και με βρίζει ακριβώς πίσω από την πόρτα του θεάτρου ενώ ο κόσμος έπαιρνε εισιτήρια και μας κοιτούσε. Ήμασταν προς το τέλος των παραστάσεων ενώ στην αρχή μου έλεγε ύμνους. Μάλλον με είδε μετά ανταγωνιστικά κι ήθελε να είμαι αυλικός του» συμπλήρωσε.

«Είπε ότι είμαι απαράδεκτος και δεν είμαι επαγγελματίας και να μην με ξαναδεί… Δεν το περίμενα τόσο πολύ γιατί μου έλεγε είσαι μ…ς α…ι γ…ι μπροστά στον κόσμο και δεν τον αντιμετώπισα κάπως για να μην ξεφτιλιστούμε με τον θίασο. Στο ξεκίνημά σου είσαι αρκετά φοβισμένος ειδικά όταν δουλεύεις με έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς… ‘Έχω φάει πολύ bullying από καθηγητές μου που στην συνέχεια αγαπηθήκαμε’» κατέληξε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα