Ελλάδα

Νίκος Ψαρράς: Ήμουν παρών σε όσα περιέγραψε η Ζέτα Δούκα

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεζόν που συνεργάστηκε θεατρικά με την Ζέτα Δούκα, και τον Γιώργο Κιμούλη.

Parallaxi
νίκος-ψαρράς-ήμουν-παρών-σε-όσα-περιέγ-720493
Parallaxi

Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και σχολίασε τις ανάρμοστες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεζόν που συνεργάστηκε θεατρικά με την Ζέτα Δούκα, και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς στην πρώτη καταγγελία που έγινε από τη Ζέτα Δούκα είμαι αυτόπτης μάρτυρας. Ο λόγος που δεν μίλησα και δεν μπορώ και τώρα να μιλήσω είναι επειδή μπορεί να υπάρχει μια δίκη. Οφείλω σε αυτή τη δίκη να είμαι αληθινός, να πω την αλήθεια.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έμπαινε στο καμαρίνι και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου

Θα πρέπει, αν γίνει, να πω την αλήθεια, για αυτό και τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα και πρέπει να είμαι φειδωλός. Ό,τι ακριβώς συνέβη όλη εκείνη τη χρονιά που βιώσαμε. Το θέμα είναι πως είτε είναι σωματική βία, είτε σε απειλούν, θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το πράγμα.

Ήμουν παρών και στη στιγμή που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα. Αντέδρασα σε ό,τι κι αν συνέβη, θα μου επιτρέψετε όμως να μην πω πολλές λεπτομέρειες. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα και αυτή τη στιγμή αν έβλεπα εσένα και τη Ναταλία να μαλώνετε. Το ίδιο θα έκανα και εδώ αν ήμασταν στον αέρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη που διανύαμε ούτως ή άλλως τότε.

Ζέτα Δούκα: Ο Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσησε

Από τη μια στεναχωριέμαι, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί μετά σε αυτή την μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω αυτό».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα