Επικαιρότητα

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Θλίψη για το χαμό της Αθηνάς Γκαβογιάννη

Άφησε το στίγμα της στη δύσκολη διαχείριση ενός μεγάλου γενικού νοσοκομείου με ιδιαίτερη κτιριακή υποδομή και εξειδικευμένα τεχνικά πεδία.

Parallaxi
νοσοκομείο-παπανικολάου-θλίψη-για-το-281078
Parallaxi

Με θλίψη αποχαιρέτησαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παπανικολάου την Αθηνά Γκαβογιάννη, μια γυναίκα που άφησε το στίγμα της στη δύσκολη διαχείριση ενός μεγάλου γενικού νοσοκομείου με ιδιαίτερη κτιριακή υποδομή και εξειδικευμένα τεχνικά πεδία.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Στη μνήμη της Αθηνάς Γκαβογιάννη

Με θλίψη η οικογένεια των συναδέλφων και συνεργατών της Τεχνικής Υπηρεσίας και όλου του Νοσοκομείου αποχαιρετά την Αθηνά Γκαβογιάννη, αρχιτέκτονα μηχανικό και Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Με την ευρηματική της  ματιά, την αμεσότητα χωρίς περιστροφές και ευθύτητα της άποψης της, η Αθηνά Γκαβογιάννη άφησε το στίγμα της στη δύσκολη διαχείριση ενός μεγάλου γενικού νοσοκομείου με ιδιαίτερη κτιριακή υποδομή και εξειδικευμένα τεχνικά πεδία.

Η Αθηνά Γκαβογιάννη ως Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» στο οποίο υπηρέτησε από τη δεκαετία του 80, επέβλεψε μια σειρά από σημαντικά έργα για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός της Α Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Α ΜΕΘ), η ανακαίνιση της Στεφανιαίας Μονάδας του Καρδιολογικού Τμήματος, η ανακαίνιση του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος, η ανακαίνιση της Β Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ), η πρόσφατη ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Πέτρινου Κτιρίου

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην  οικογένεια της Αθηνάς, στις φίλες και τους φίλους που ήταν κοντά της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει

Σημ: Στη φωτογραφία με το Δημήτρη Ρίγγο, ιατρό πνευμονολόγο, Καθηγητή ΑΠΘ με τον οποίο συνεργάστηκε για την πρώτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο “Γ.Παπανικολάου” το 1987.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=901413434055808&id=364503697746787

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα