Ελλάδα

Νοσοκομείο Βόλου: Ακόμα πέντε θάνατοι από covid – Εισαγγελική έρευνα για τη διασπορά

Δραματική η κατάσταση, όπως περιγράφει ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Parallaxi
νοσοκομείο-βόλου-ακόμα-πέντε-θάνατοι-682523
Parallaxi
ΠΗΓΗ: Facebook

Συνολικά από την 1η Νοεμβρίου μέχρι σήμερα 12 ασθενείς με κορονοϊό έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο του Βόλου. Σήμερα το πρωί πέντε ασθενείς κατέληξαν εντείνοντας την ανησυχία για τη μεγάλη θνησιμότητα που παρουσιάζει η ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

Την αγωνία των υγειονομικών για την κατάσταση περιέγραψε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Ντίνος Μηνδρινός, που αναφέρθηκε στα αιτήματα που απηύθυναν στο υπουργείο για ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων που λήγουν σε ένα μήνα αλλά και για προσλήψεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Μηνδρινός στην ΕΡΤ, “η αγωνία μας είναι αν μεγαλώνουν οι εισαγωγές που θα μπουν αυτοί οι άνθρωποι και τι θα απογίνουν”.

Το Νοσοκομείο του Βόλου βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτής της έκτακτης συνθήκης λόγω πανδημίας προκλήθηκε και διασπορά σε μη Covid κλινική και συγκεκριμένα στην Α’ Παθολογική Κλινική στην αρχή με τέσσερις μολύνσεις ασθενών και στη συνέχεια με την μόλυνση δυο γιατρών.

Για τη διασπορά του ιού της πανδημίας σε κλινική μη covid η Εισαγγελία του Βόλου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν αν και ποιοι έχουν την ευθύνη της διασποράς.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα