Ελλάδα

Νόθευαν και πουλούσαν ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά από την Αλβανία

Και τα προωθούσαν σε πιάτσες της Αθήνας.

Parallaxi
νόθευαν-και-πουλούσαν-ηρωίνη-και-άλλα-318937
Parallaxi

Κύκλωμα που εισήγαγε από την Αλβανία ναρκωτικά και κυρίως ηρωίνη, τη νόθευε και την προωθούσε στις πιάτσες της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, μετά από πληροφορίες και μεθοδικές έρευνες.

Έπειτα από ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση στο Μαρκόπουλο και στην Ελευσίνα, συνελήφθησαν έξι υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 28 έως 50 ετών και μία 30χρονη Ρομά, ελληνικής υπηκοότητας.

Κατασχέθηκαν συνολικά, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών και σε αυτοκίνητα, πάνω από ένα κιλό ηρωίνη, υγρή μεθαδόνη βάρους 130 γραμμαρίων, 1.990 ευρώ, καθώς και τρία ΙΧ αυτοκίνητα και οκτώ κινητά τηλέφωνα.

Οι τέσσερις εκ των δραστών εντοπίσθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου να μεταφέρουν με ένα αυτοκίνητο ποσότητα ηρωίνης, μέσα σε ειδική κρύπτη στο ταμπλό, ενώ υπήρχε και δεύτερο αυτοκίνητο προπομπός.

Οι υπόλοιποι δράστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο Μαρκόπουλο και στην κατοχή τους βρέθηκαν οι υπόλοιπες ναρκωτικές ουσίες.

Ως αρχηγός φέρεται ο 50χρονος, ο οποίος εισήγαγε την ηρωίνη από την Αλβανία, τη νόθευε και στην συνέχεια την αποθήκευε προσωρινά σε διάφορους χώρους στο Μαρκόπουλο, κυρίως σε διάφορα σημεία κοντά στον καταυλισμό στη θέση Νταμάρια.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα