Ελλάδα

Νοτοπούλου: Δεν σταματά να πληγώνει τον ελληνικό τουρισμό η κυβέρνηση των «άριστων»

Σύμφωνα με την ίδια, η ΥΠΑ έκλεισε αιφνίδια το αεροδρόμιο της Ικαρίας.

Parallaxi
νοτοπούλου-δεν-σταματά-να-πληγώνει-το-446968
Parallaxi

Σε αιφνίδιο κλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εν μέσω τουριστικής περιόδου, προχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της τομεάρχη τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Στην ανακοίνωση της, τονίζει ότι δεκάδες τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στο νησί το οποίο συν τοις άλλοις έχει «ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο το οποίο στέλνει τα σοβαρά περιστατικά αεροπορικώς σε νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως πληροφορούμαστε από ρεπορτάζ του Alterthess, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προχώρησε σήμερα το πρωί σε αιφνίδιο κλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εν μέσω τουριστικής περιόδου εξαιτίας ασθένειας του ενός και μόνο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας!

Αποτέλεσμα, δεκάδες ταξιδιώτες να έχουν εγκλωβιστεί στο νησί με ότι αυτό συνεπάγεται!

Εν μέσω πανδημίας και κορύφωσης της τουριστικής σεζόν, με ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο το οποίο στέλνει τα σοβαρά περιστατικά αεροπορικώς σε νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα ολόκληρο νησί μένει χωρίς αεροδρόμιο!

Επιτέλους, ας σοβαρευτούν και ας προστατεύσουν τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τον ελληνικό τουρισμό που πλήττεται από την κυβερνητική αδιαφορία».

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα