Ελλάδα

Ο Κωστής Μαραβέγιας στέλνει το δικό του μήνυμα για τη λεύκη

Η φωτογραφία που ανέβασε ο γνωστός τραγουδιστής

Parallaxi
ο-κωστής-μαραβέγιας-στέλνει-το-δικό-το-912766
Parallaxi

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβασε μία φωτογραφία του στην οποία φαίνονται τα σημάδια από τη λεύκη, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι στις Κάννες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών και παραμένοντας ενεργός στα social media, δημοσίευσε μια φωτογραφία με έντονη καλοκαιρινή διάθεση, όπως προκύπτει από τα ρούχα που φοράει, ενώ δεν διστάζει να δείξει τα σημάδια της λεύκης στο χέρι του, στέλνοντας έτσι, ένα θετικό μήνυμα σε όλους όσους αντιμετωπίζουν την ίδια αυτοάνοση ασθένεια.

marabegias-lefkh.webp

Ο Κωστής Μαραβέγιας, σε συνέντευξή του στο παρελθόν στην εκπομπή «Happy Day», έχει δηλώσει: «Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική».

Πηγή: iefimerida.grΚωστής Μαραβέγιας: Το δυνατό μήνυμα που στέλνει με την ανάρτησή του για τη λεύκη [εικόνα] – iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα