Διεθνή

Ο Λιούις Καπάλντι παθαίνει κρίση συνδρόμου Τουρέτ στην σκηνή και το κοινό τον βοηθάει

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Parallaxi
ο-λιούις-καπάλντι-παθαίνει-κρίση-συνδ-977582
Parallaxi

Συγκίνηση προκαλεί το viral video από συναυλία του ανερχόμενου τραγουδιστή Λιούις Καπάλντι στη Γερμανία, ο οποίος και παθαίνει κρίση του συνδρόμου Τουρέτ, από το οποίο και πάσχει, κατά την διάρκεια της ερμηνείας του πολύ γνωστού του τραγουδιού “Sοmeone You love“.

Ο τραγουδιστής, με το σύνδρομο να αρχίζει να εκδηλώνεται προσπαθεί να συνεχίσει να τραγουδά με το κεφάλι και τους ώμους του να συσπώνται.

Καθώς οι συσπάσεις γίνονται πιο έντονες και ο τραγουδιστής τινάζει πίσω το κεφάλι του, και απομακρύνεται από το μικρόφωνο ωστόσο το κοινό, που γνωρίζει για το σύνδρομό του, συνεχίζει αντί για αυτόν το τραγούδι.

@katharina.shry we support you!! @Lewis Capaldi #konzert #frankfurt #lewiscapalditour #foryou #fyp ♬ Originalton – 🤍

«Σε υποστηρίζουμε!!!» αναφέρει ο άτομο που βρισκόταν στο κοινό και που κοινοποίησε το εν λόγω βίντεο με λεζάντα, «Οι θαυμαστές ολοκληρώνουν το τραγούδι για τον Λιούις καθώς παλεύει με το Tourette του».

«Αυτό το τραγούδι είναι ακόμα πιο όμορφο τώρα», «Όλοι όσοι τραγουδούν είναι μια ευλογία για αυτόν τον κόσμο», «Δεν ήξερα καν ότι είχε σύνδρομο Τουρέτ. Τον αγαπώ τόσο πολύ» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου

Πέρυσι, ο Capaldi μίλησε δημόσια για το γεγονός ότι διαγνώστηκε πως πάσχει με σύνδρομο Tourette, μια πάθηση που περιλαμβάνει ακούσιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις, γνωστές και ως τικ, όπως τράνταγμα του κεφαλιού, το ανασήκωμα των ώμων, ή την παραγωγή παράξενων ήχων.

«Πριν τη διάγνωση νόμιζα ότι πεθαίνω, είμαι λίγο υποχόνδριος. Νόμιζα ότι είχα κάποιο είδος εκφυλιστικής ασθένειας, αλλά είμαι καλά. Ο ώμος μου συσπάται όταν είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος, νευρικός ή αγχωμένος. Είναι κάτι με το οποίο ζω. Δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται».

«Είμαι πολύ νευρικός άνθρωπος. Πολλοί που με συναντούν και δεν με γνωρίζουν πιστεύουν ότι παίρνω ναρκωτικά», είπε εξηγώντας αστειεύμενος πως αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να κοινοποιήσει το ότι πάσχει από Τουρέτ.

Αποκάλυψε επίσης ότι του είχε χορηγηθεί μπότοξ στον ώμο για να σταματήσει τις συσπάσεις.

Πηγή: skai.gr
#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα