Επικαιρότητα

Οι δεινόσαυροι δραπέτευσαν στο πάρκο της Κατερίνης!

Ο λόγος για το «1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης».

Πάνος Γεωργιάδης
οι-δεινόσαυροι-δραπέτευσαν-στο-πάρκο-900474
Πάνος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχει λόγος να τρομάζετε με τον τίτλο, αλλά αντίθετα να βρείτε αφορμή και χρόνο ώστε να επισκεφτείτε κάποια στιγμή την Κατερίνη και το πανέμορφο πάρκο της Μακεδονικής πόλης.

Ο Δήμος της Κατερίνης, μας προσκαλεί να υποδεχθούμε όλοι μαζί την άνοιξη, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση που ξεκίνησε χθες 29 Απριλίου και θα κλείσει την Τετάρτη 18 Μαίου.

Ο λόγος για το «1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης», το οποίο είναι ένα πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό γεγονός με στόχο να προσφέρει μια μοναδική βιωματική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

1o-festival-parkoy-katerinis-fp1.jpg

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του πάρκου θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, μέσα από το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, να γευτούν μοναδικές γεύσεις στο Katerini Food Festival και το Flea Market, να παρακολουθήσουν συναυλίες, θέατρο, χορό και να συμμετέχουν σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αλλά και σε σχολικό τουρνουά σκάκι.

Η Άνοιξη στο πάρκο της Κατερίνης είναι μοναδική και πλημμυρίζει τις αισθήσεις μας με ρυθμούς, χρώματα, αρώματα, γεύσεις…!

1o-festival-parkoy-katerinis-0-13-00-43-649-1536x1368.jpg
1o-festival-parkoy-katerinis-fp10.jpg

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Προσκαλούμε άτομα όλων των ηλικιών, για να υποδεχτούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Άνοιξη στο δημοτικό μας πάρκο. Με τις συντονισμένες παρεμβάσεις μας μετατρέπουμε σταδιακά τον μεγάλο και εμβληματικό αυτό πνεύμονα πρασίνου, σε ένα χώρο ήπιων ψυχαγωγικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών κ.α. δραστηριοτήτων με έμφαση στην οικολογική διάσταση. Έναν προσιτό χώρο, που επιτρέπει την επικοινωνία και την κοινωνική συναναστροφή των πολιτών σε μια οργανωμένη περιοχή ελεύθερης και ταυτόχρονα υπεύθυνης χρήσης. Πέρα από ένα κεντρικό σημείο, κάνουμε το πάρκο μας, κέντρο της ίδιας της ζωής για την πόλη μας».

1o-festival-parkoy-katerinis-fp3.jpg

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν (ελεγχόμενη ροή) και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία από τον covid – 19.

1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης! Ήρθε και θα αφήσει εποχή!

Ραντεβού εκεί!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα