Επικαιρότητα

Οι επίσημες δηλώσεις για το μέγεθος της τραγωδίας από την Πυροσβεστική

Η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής πριν από λίγο.

Parallaxi
οι-επίσημες-δηλώσεις-για-το-μέγεθος-τη-345120
Parallaxi
Εικόνες: Νικος Καλογερικος

Η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, κα. Σταυρούλα Μαλλίρη, έδωσε πριν από λίγο την επίσημη ενημέρωση για το μέγεθος της τραγωδίας μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις: 

-Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στου 49 μέχρι στιγμής

-Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 159,  εκ των οποίων 11 παραμένουν διασωληνωμένοι.

-Ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν 16 παιδιά που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

-Συνολικά ξέσπασαν 47 αγροτοδασικές πυρκαγιές.

-Αστραπιαία επέκταση της φωτιάς εξαιτίας του δυνατού αέρα.

Αναλυτικότερα, στους 49 ανέρχονται οι νεκροί που έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές στη μεγάλη πυρκαγιά της Αν. Αττικής, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε πριν από λίγα λεπτά η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη. Είκοσι πέντε από τα θύματα βρέθηκαν σήμερα το πρωί σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Ζούγκλα στο Μάτι.

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι οι αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς υπάρχουν αναφορές στο Κέντρο της Πυροσβεστικής, στην Αστυνομία και στο Λιμενικό για αγνοούμενους. Η κ. Μαλλίρη έκανε έκκληση στους συγγενείς των αγνοουμένων να επικοινωνούν στον τηλ. αριθμό 199 για να δηλώσουν τους ανθρώπους που αναζητούν δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι τραυματίες είναι 156 ενήλικοι, εκ των οποίων 11 είναι διασωληνωμένοι, καθώς 16 παιδιά – χωρίς να κινδυνεύει κανένας από αυτούς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ. 

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα