Αθλητισμός

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Λίγες ώρες έμειναν για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι στραμμένα στο αποψινό ντέρμπι.

Parallaxi
ολυμπιακός-παναθηναϊκός-λίγες-ώρες-έ-977684
Parallaxi

Αγωνία υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων για το πρωτάθλημα της Super League μιας και οι πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας απέχουν μόλις επτά βαθμούς. 

Σήμερα, Σάββατο (25/02), τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο ντέρμπι των «αιωνίων», δηλαδή στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός, ύστερα από 23 αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 54 βαθμούς, τη στιγμή που ο Ολυμπιακούς έχει πέντε πόντους λιγότερους, δηλαδή 49, και είναι στην τρίτη θέση. Δεύτερη είναι η ΑΕΚ με 50 βαθμούς, αλλά έχοντας παίξει 22 αγώνες, και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Super League με 47 πόντους.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ώρα, το κανάλι μετάδοσης και οι διαιτητές

Πάντως, ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά τις 20:30 και πρόκειται να μεταδοθεί από τη συχνότητα COSMOTE SPORTS 1 σε περιγραφή του Αντρέα Παλομπαρίνι.

Διαιτητής του «ντέρμπι των αιωνίων» έχει ορισθεί ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μάια. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Φάμπιο Μέλο, με AVAR τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, ωστόσο δεν ανακοινώνουν αποστολή. Μέσα είναι όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει επιστρέψει. Στον τομέα των τραυματιών, εκτός βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Μίτσελ, προπονητής του Ολυμπιακού, το Σάββατο (24/02) δήλωσε:« Ο Γκάρι Ροντρίγκες που τραυματίστηκε με Λαμία, ο Ρέτσος που χτύπησε στο προηγούμενο είναι οι μοναδικοί απόντες. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, αλλά έχουμε τον περιορισμό πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο πέντε ξένους. Και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή αλλά και ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αλλά και τον Χόλντουρ Μάγκνουσον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι έτοιμο για την αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και αναμένεται να απουσιάσει για 15 ημέρες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι η εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα