Ελλάδα

Ομολογία σεξουαλικής παραπλάνησης σε ζωντανή μετάδοση από παίχτες του Big Brother

Η απάντηση που έδωσαν στα social media μετά τον σάλο που ξέσπασε και η καταγγελία προς το ΕΣΡ

Parallaxi
ομολογία-σεξουαλικής-παραπλάνησης-σ-711765
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Από σεξουαλική παραπλάνηση μέχρι και βιασμό μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την παραδοχή των αδερφών Βαρουξή ότι έκαναν διαδοχικά σεξ με κοπέλα που πίστευε πως βρισκόταν με τον ίδιο!

Τα δίδυμα αδέρφια είναι γνωστά ήδη από την απόλυτα απαθή στάση τους απέναντι στις παλαιότερες δηλώσεις περί βιασμού από τον πρώην συμπαίκτη τους στο Big Brother.

Όταν βρέθηκαν στην πρωινή εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο Star απαντώντας στην ερώτηση των παρουσιαστών αν έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο αδερφός τους, οι ίδιοι απάντησαν: 

«Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι», απαντά με ενθουσιασμό ο Χρήστος έχοντας σηκωμένο το αντίστοιχο ταμπελάκι, και συμφωνεί ο αδερφός του.

«Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

«Α εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι είχατε συνευρεθεί», λέει η παρουσιάστρια Καραβάτου, η οποία διευκρινίζει:

«Νομίσαμε ότι είχατε βρεθεί μόνο για ραντεβού…».

«Όχι όχι» απαντά γελώντας ο ένας αδερφός.

«Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε».

Οι δηλώσεις τους αυτές, είναι ομολογία σεξουαλικής παραπλάνησης και βιασμού καθώς η γυναίκα αυτή, δεν συναίνεσε να συνευρεθεί και με τους δύο.

Και όλο αυτό το σκηνικό διαδραματίζεται, την περίοδο, που η Σοφία Μπεκατώρου καταγγέλλει δημόσια πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο από την εκπομπή, δεν υπάρχει πια αναρτημένο στο YouTube από το κανάλι του STAR.

Τα δύο αδέρφια απάντησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με insta story που έγραψε ο Χρήστος:

“ΚΑΚΩΣ κάθομαι και μπαίνω στην διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε στο survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμηθήκανε να ξεθάψουν από την εκπομπήκ που ήταν πριν 1 βδομάδα ένα απόσπασμα και πάνα και γράφουν ότι είμαι και ΒΙΑΣΤΕΣ”

Καταγγελία στο ΕΣΡ

Το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ” υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) για την εκπομπή του Star Channel TV “Στη Φωλιά των Κου Κου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 11/01/2021 με τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής.

Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας του Μωβ προς το ΕΣΡ:

Καταγγέλουμε την άθλια σεξιστική ερώτηση στην εκπομπή του Star Channel TV “Στη Φωλιά των Κου Κου” με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 11/01/2021, καθώς και την προκλητική απάντηση που έδωσαν τα δίδυμα αδέρφια, Χρήστος Βαρουξής και Παναγιώτης Βαρουξής, η οποία αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα. Το ακόμα πιο προκλητικό και σεξιστικό είναι ότι το όλο θέμα αντιμετωπίζεται τόσο από την τηλεπαρουσιάστρια και τον τηλεπαρουσιαστή, όσο και από τα δύο αδέρφια, με κυνική εξευτελιστική διακωμώδηση.

Θεωρούμε απαράδεκτο, προκλητικό, σεξιστικό, ταπεινωτικό και εξευτελιστικό, όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες, να διακωμωδείται έτσι δημόσια και κυνικά ένα έγκλημα, ο βιασμός.

Συγκεκριμένα στο απόσμασμα 08:43-10:29 η τηλεπαρουσιάστρια ρωτάει με γελοίο τρόπο «Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα, που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;»

Η απάντηση και των δύο διδύμων αδερφών είναι ευθαρσώς «Ναι».

Ο Χρήστος καμαρώνοντας λέει: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης», διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν σχέση.

Ο τηλεπαρουσιαστής γελώντας λέει για παράδειγμα:

«Δευτέρα πήγε ο Χρήστος και Πέμπτη ο Παναγιώτης» και επιβεβαιώνεται από τα αδέρφια.

Η τηλεπαρουσιάστρια γελώντας κι αυτή συνεχίζει ρωτώντας τον έναν δίδυμο αδερφό:

«Λες είμαστε ίδιοι παντού. Δηλαδή, αυτό το έχετε μετρήσει με κάποιο τρόπο;»

Και παίρνει αμέσως την απάντηση:

«Από μικροί μαζί είμαστε, εντάξει, βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δε χρειάζεται να μετρήσουμε.» Ο τηλεπαρουσιαστής ρωτάει την τηλεπαρουσιάστρια: «Αλήθεια την έκανες αυτή την ερώτηση;». Και η τηλεπαρουσιάστρια απαντά «Ναι, δεν ξέρω γιατί», και ξεσπά και πάλι σε εμετικά γέλια διαρκείας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα