Ελλάδα

Όταν ο Βελόπουλος μιλούσε για την επαναφορά της θανατικής ποινής

Το κόμμα του φαίνεται πως θα μπει στην Ευρωβουλή.

Parallaxi
όταν-ο-βελόπουλος-μιλούσε-για-την-επαν-448312
Parallaxi

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τη σημερινή εκλογική καταμέτρηση, ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ALPHA και επικοινώνησε μερικές από τις ακραίες θέσεις του.

Σήμερα, με βάση τα exit polls και τις προβλέψεις του εκλογικού αναλυτή, Ηλία Νικολακόπουλου, η Ελληνική Λύση φαίνεται πως θα περάσει το φράγμα του 3% στις Ευρωεκλογές και θα έχει ένα ποσοστό γύρω στο 4%.

Η εκτίμηση του Ηλία Νικολακόπουλου για το τελικό αποτέλεσμα

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ονόμασε τους πρόσφυγες «λαθροεισβολείς» και είπε μεταξύ άλλων ότι θα υψώσει τσιμεντένιο τείχος έξι μέτρων στον Έβρο. «Θα βάλω και ναρκοπέδιο στην περιοχή», πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος συμφώνησε με την άποψη Σαλβίνι να χρεώνονται πρόστιμα στις ΜΚΟ για τις διασώσεις προσφύγων και μεταναστών από τη θάλασσα. «5.000 και 10.000 ευρώ στις ΜΚΟ, στους επαγγελματίες φιλανθρώπους. Εμπόριο ψυχών κάνουμε. Θα κλείσουμε όλες τις ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα».

Μάλιστα, έκανε λόγο μέχρι και για την επαναφορά θανατικής ποινής. «Η θανατική θα είναι για εμπόρους ναρκωτικών, για παιδεραστές και για δουλεμπόρους».

Η πιο ”σοβαρή” αυτή εκδοχή της ακροδεξιάς βρίσκεται σύμφωνα με τα exit polls στις επιλογές των Ελλήνων που θα τους εκπροσωπήσουν στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα