Πανελλήνιες 2020: Δείτε τα θέματα για Χημεία και Οικονομία στα ΓΕΛ

Ανακοινώθηκαν στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας τα θέματα των Πανελλαδικών για τα μαθήματα Χημείας και Οικονομίας στα ΓΕΛ.

Parallaxi
πανελλήνιες-2020-δείτε-τα-θέματα-για-χημε-582406
Parallaxi

Ανακοινώθηκαν στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας τα θέματα των Πανελλαδικών για τα μαθήματα Χημείας και Οικονομίας στα ΓΕΛ.

Σε Χημεία και Οικονομία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ρίχνοντας έτσι την «αυλαία» των Εξετάσεων με τα βασικά μαθήματα (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού). Στη συνέχεια, από την 1η έως και τις 13 Ιουλίου, τη «σκυτάλη» θα πάρουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, αρχής γενομένης με τα Αγγλικά.

Αναλυτικότερα, σήμερα Παρασκευή, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το νέο σύστημα Πανελλαδικών, εξετάστηκαν στο μάθημα της Χημείας (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στο μάθημα της Οικονομίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το παλαιό σύστημα Πανελλαδικών, εξετάστηκαν επίσης στη Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δείτε τα θέματα αναλυτικά:

1. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα.

Για τα θέματα ‘ΧΗΜΕΙΑ’ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα ‘ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ’ πατήστε εδώ.

2. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα.

Για τα θέματα ‘ΧΗΜΕΙΑ (Ημερήσια)’ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα ‘ΧΗΜΕΙΑ (Εσπερινά)’ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα ‘ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Ημερήσια)’ πατήστε εδώ.

Για τα θέματα ‘ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Εσπερινά)’ πατήστε εδώ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα