Ελλάδα

Παραλήρημα Κασιδιάρη από τις φυλακές – Ποιος θα είναι πρόεδρος στο κόμμα του

Κατεβαίνει κανονικά στις εκλογές, αλλά ως υποψήφιος βουλευτής

Parallaxi
παραλήρημα-κασιδιάρη-από-τις-φυλακές-8-961498
Parallaxi

Υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαίου θα είναι ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ένα παραληρηματικό μήνυμα μέσα από τις φυλακές.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής γνωστοποίησε την υποψηφιότητά τους στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα του “Έλληνες” και όχι με το “ΕΑΝ” του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Μάλιστα, έκανε γνωστό και το όνομα του προέδρου του κόμματός του, ενώ εξαπέλυσε απειλές σε ένα μήνυμα στη βάση της ακραίας ρητορικής και με το γνωστό εθνικιστικό έρεισμα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος.

Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.

Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος.

Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα