Επικαιρότητα

Παρέμβαση εισαγγελέα για το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού»

Διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Parallaxi
παρέμβαση-εισαγγελέα-για-το-πρωτοσέλ-333227
Parallaxi

Το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Μακελειό» του Στέφανου Χίου την Τετάρτη 13 Ιουνίου, έπειτα από τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, προκάλεσε άμεση εισαγγελική παρέμβαση.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με εντολή να διαπιστωθεί άμεσα αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων» κ.ά. Ταυτόχρονα, ζήτησε την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας.

Στο επίμαχο πρωτοσέλιδο απεικονίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, τραυματισμένοι από σφαίρες, με αίμα στο πρόσωπο και το σώμα τους, ενώ λίγο πιο κάτω, πεσμένος στο έδαφος και επίσης τραυματισμένος αποτυπώνεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. «Εκτελεστικό απόσπασμα και μία σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή», αναγράφεται μεταξύ άλλων στο προκλητικό πρωτοσέλιδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος δήμαρχος ο Στέφανος Χίος;

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ & typologies.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα